2013. szeptember 9., hétfő

Miami Monkey S01E01 - Újra cuppant a reality tv legnagyobb szája

Szeptember 8-án rajtolt a VH1-on a Mob Wives-ban felfedezett Angela "Big Ang" Raiola legújabb műsora, a Miami Monkey. A reality minden idők egyik legérdekesebb valósághősének friss bizniszét mutatja be, ahogyan egy újabb bárral bővíti Miami vendéglátóiparát. Az S01E01 korrekt sztorival nyitott, s bár nehéz elképzelni, hogy Ang fénye a legkisebb mértékben is kopna, a műsoridőt már abszolút nem tölti ki, helyette üresfejű cicababák civakodásait élvezhetjük. Feltéve, ha élvezzük.

Big Ang délre viszi az egész famíliát, a família meg utálja a délieket
Az alapsztori szerint Big Ang bővíti Staten Island-i klubláncát, s a Drunken Monkey mellett belekezd a Miami Monkey üzemeltetésébe. Hogy a folyamat zökkenőmentesen menjen, több rokonát is felkéri, hogy nyújtsanak segítő kezet neki. Itt van máris Raquel, Big Ang lánya, aki szigorú, némileg konzervatív és szereti kontroll alatt tartani a dolgokat. Barátnője, Ryan egy tűzről pattant csaj, aki ki szeretné magának sajátítani a bárpultot, nem igazán enged komfortzónájába senkit. Marissa, a plázacica szintén egy barátnő, akinek a férje gyilkosságért ül a börtönben, s majd csak húsz év múlva szabadul. Roxanne a hars, szókimondó karakter, aki képes bárkit leteremteni a legkisebb botlás miatt is. Gabby pedig Big Ang fiának párja, akinek annyira nincs önbizalma, hogy inkább pulóvert hord bikini helyett a negyven fokos hőségben.

Big Ang kissé magára haragítja a csapatot, amikor közli, hogy három helyi lakost is felvett a bárba. Az egyetlen srácot, a még kábel tévéhez mérten is kínosan üresfejű Nate Ryant mindenki szereti, hiszen többen is szemet vetettek rá, a másik két lányt viszont vehemensen igyekeznek kiutálni a többiek. Az egyik szerencsétlen Cristina, akiről nem sokat tudhattunk meg azon kívül, hogy a másik csaj, Morgan saját bábjává szeretné tenni. Morgan egy libadíva, aki tíz rongyért simán megverekszik bárkivel magassarkút viselve egy tonna iszapban. Hírnevet viszont nem a Miami Monkey-val fog szerezni, hiszen szerepelt az Oxygen csatorna zászlós hajójában, a Bad Girls Club ötödik évadában. Onnan is hamar kitúrták a luvnyák egyébként, összesen két epizódig húzta. Szóval ha híre ugyan megelőzte, Big Ang mellett elérheti az igazi nagy áttörést. Már csak azért is, mert eddig úgy tűnik, a két nagyszájú kedveli egymást.


Kicsit hiányzik Big Ang
Noha a reality alapszereplője Angela, maga a műsor bizony nem igazán rá van kiélezve, ez pedig nem adja vissza a Big Ang című, ezt megelőző spin-off hangulatát. Úgy érzem, mintha a mérleg egyik oldalán lenne Big Ang, a másikon pedig a személyzet, s utóbbi nyert is az első epizódban. Kicsit higítottak a Big Ang-jelenségen, holott az teljesen jól működött az előző spin-off során. Személy szerint nem nyúltam volna bele.

Miami Monkey - Vasárnaponként a VH1 műsorán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése